News & Blog

  • Why Asians Should Choose Diode Laser for Hair Removal

    Napa Wong Asia Kudu Pilih Laser Dioda kanggo Ngilangi Rambut

    Napa Wong Asia Kudu Pilih Laser Dioda kanggo Ngilangi Rambut Pamit menyang Alexandrite.Wektu kanggo nemokake pilihan anyar sing cocog kanggo warna kulit lan warna rambut wong Asia.Perawatan rambut laser wis dadi umum luwih saka rong dekade.Ana macem-macem piranti laser sing kasedhiya ing ...
    Waca liyane
  • Experts’ Advice on Medical Aesthetics in COVID-19 Era

    Saran Pakar babagan Estetika Medis ing Era COVID-19

    Kepiye cara mbukak bisnis maneh lan siyap bali pasien?Kahanan pandemi bisa dadi kesempatan mundur Sajrone pandemi COVID-19, akeh klinik estetika medis utawa salon kecantikan sing ditutup amarga aturan kunci kutha.Minangka jarak sosial saya suwe saya gampang lan ...
    Waca liyane
  • 6 Things Taiwan Does Great in Medical Field

    6 Prekara Taiwan sing Apik ing Bidang Kedokteran

    Pisanan krungu Taiwan?Kualitas perawatan medis, sistem perawatan kesehatan lan inovasi medtech bakal nggumunake sampeyan Pulo sing nduwe 24 yuta pedunung, Taiwan, sapisan dadi kerajaan pabrik dolanan ing jaman biyen lan saiki paling dikenal kanggo manufaktur komponen IT, wis suwe ditransfer dhewe t. ..
    Waca liyane

Hubungi Kita

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita